Ben je op zoek naar een bedrijfsauto of vrachtwagen om je producten mee te transporteren? Dan kun je uit verschillende opties kiezen. Er zitten voordelen aan alle vormen van laadbakken, bakwagens en bedrijfsauto’s. Het is dus belangrijk om erachter te komen welke bakwagen het beste bij je past. Op die manier kies je voor een bedrijfsauto waar je jarenlang mee vooruit kunt. Wil je weten wat het verschil is tussen een bakwagen en een wagen met open laadbak? Dan lees je hier meer informatie over op deze pagina. Verder kom je erachter welke voordelen er aan beide opties zitten. Wanneer jij je goed voorbereid, wordt de aanschaf van je nieuwe bedrijfsauto een makkie.

Wat is een bakwagen en wanneer is dit een handige aankoop?

Een bakwagen is de lichtere versie van een vrachtwagen. Dit is een interessant zakelijk vervoermiddel als je lichtere producten van A naar B wenst te transporteren. Je kunt een bakwagen bijvoorbeeld gebruiken als je gaat verhuizen of wanneer je op reis gaat. De bak is een laadvloer en er zit ook altijd een cabine aan een bakwagen vast. Wanneer je voor een bakwagen kiest, kun voor verschillende uitvoeringen gaan. Het belangrijkste voordeel aan een bakwagen is de laadruimte die je hebt. Je kunt hierdoor veel kleine producten en ook grotere producten in één keer transporteren.

Verder vereist een bakwagen geen wielruimte, dus de ruimte die je hebt is echt voor je lading gereserveerd.

Wat kun je van een bedrijfsauto met open laadbak verwachten?

Ben je op zoek naar een bedrijfsauto met een open laadbak? Dan is het goed om je van tevoren te bedenken waarom dit type bedrijfsauto bij je onderneming past. Heb je een bedrijf waarbij je producten zoals pallets, sloopafval, verkeersborden, voertuigen of stukgoederen verkoopt? Dan is een open laadbak ideaal. Het mooie aan het kopen van een open laadbak wagen, is dat je hier geen groot rijbewijs voor in je bezit hoeft te hebben. Doordat de meeste open laadbakwagens duurzaam worden geproduceerd, kun je er jaren mee vooruit! Dit voorkomt dat je meerdere keren een grote uitgave hoeft te doen om een nieuwe open laadbak te kopen.

Andere voordelen aan het kopen van een bedrijfswagen met open laadbak zijn de mogelijkheid om het in jouw configuratie uit te laten voeren, het robuuste chassis, dat de open laadbak wordt afgestemd op je transportlading en dat deze bedrijfswagen ook geschikt is voor zware toepassingen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo? Hoe kunnen wij u helpen