Makkelijk en snel uw bedrijfswagen verkopen.

Vul uw kenteken in en meld uw bedrijfswagen bij ons aan.

Direct een inkoper aan de lijn? Bel dan ons servicenummer: 085 – 7600144
Tijdens dit gesprek zorgen wij dat u binnen 30 minuten een reactie heeft op uw bedrijfswagen.

  Meld uw bedrijfswagen aan.

  1. Meld uw Bedrijfswagen aan

  Meld uw bedrijfswagen aan.

  2. Persoonlijke inspectie van de bestelwagen

  Meld uw bedrijfswagen aan.

  3. Direct betaald en afgemeld!

  Wie is Wij Kopen Bussen

  Wij Kopen Bussen

  Bij Wij Kopen Bussen staan we garant voor kwaliteit en voor uw gemak. Wij zijn continu op zoek naar gebruikte bedrijfswagens en auto’s van bedrijven en particulieren. Wij kopen uw gebruikte auto of bedrijfswagen!

  Met jarenlange ervaring en meer dan 250.000 succesvolle autoverkopen weten wij precies wat de actuele marktwaarde van alle aangemelde auto’s en bedrijfswagens is. U ontvangt altijd een eerlijke prijs voor uw voertuig.

  Hoe gaan wij te werk

  Wanneer u beslist om uw auto of bedrijfswagen te verkopen kunt u deze gratis en vrijblijvend aanmelden op onze website. Na de aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van de aanmelding in uw e-mail.

  Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen gaan wij aan de slag om uw voertuig te taxeren, en op het moment dat wij deze getaxeerd hebben ontvangt u van ons bericht over de status en de prijs.

  Simpel en snel!

  Wij ontzorgen u

  Er komt veel papierwerk kijken bij het verkopen van uw auto of bedrijfswagen. Voor particulieren gelden weer andere regels dan bij bedrijven, wij zijn op de hoogte van al deze regels.

  Laat ons al het papierwerk doen en verkoop uw auto of bedrijfswagen aan ons! Wanneer wij de auto van u overgenomen hebben ontvangt u direct een RDW vrijwaringsbewijs, en het bedrag voor het voertuig.

  Het krijgen van onbekende kopers aan de deur en eindeloze proefritten is voorbij! Het kan veel makkelijker en sneller.

  Privacybescherming

  Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden uw persoonlijke gegevens ten alle tijden vertrouwelijk en uw gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.

  Contact

  U kunt uw auto of bedrijfswagen direct aanmelden via onze website, of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer.

  085 – 7600144

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo? Hoe kunnen wij u helpen