U wilt uw Bedrijfsautoverkopen in Amsterdam.

Vul dan uw kenteken in en klik op aanmelden.

Wilt u direct een inkoper aan de lijn in Amsterdam bel dan

Ons service nummer 085-7600144

U krijgt dan van ons binnen 30 min een reactie op uw bedrijfsauto.

  Meld uw bedrijfswagen aan.

  1. Meld uw Bedrijfsauto aan

  Meld uw bedrijfswagen aan.

  2. Inspectie van de bestelauto

  Meld uw bedrijfswagen aan.

  3. Direct betaald en afgemeld!

  Waarom uw bestelauto aan wij kopen bussen verkopen in Amsterdam?

  • Gratis bod ontvangen op uw bedrijfsbus
  • De bedrijfsauto ook kunnen verkopen
  • Binnen 24 uur de bedrijfsauto verkopen
  • Direct de uitbetaling in handen
  • Eigen inkoop service
  • Direct de vrijwaring
  • Alle voertuigen worden geaccepteerd
  • Makkelijk en snel geregeld
  • Gratis bedrijfsauto verkopen
  • Wij kopen de bedrijfsauto direct van u

   Uw bedrijfsauto verkopen in Amsterdam

  Een bedrijfsauto verkopen is niet zo eenvoudig als het lijkt. U kunt een bordje met tekoop achter de ramen plakken of bij de lokale supermarkt in Amsterdam een briefje ophangen, maar die tijden zijn voorbij.

  Verkoop je hem zelf via een auto verkoop marktplaats of ruil je hem in bij een bedrijfsauto dealer in Amsterdam?

  Hoe u het ook wilt gaan aanpakken, Bij bedrijfsauto opkoper WIJ KOPEN BUSSEN in Amsterdam kunt u altijd terecht voor een gratis taxatie, bedrijfsauto verkoop advies, of de dagwaarde berekening.

  En of u de bedrijfsauto verkoopt aan bedrijfsauto inkopers Wij Kopen Bussen of het toch nog even zelf wil proberen, de dagwaarde is een belangrijk meetpunt om in de gaten te blijven houden.

  Vul daarom eenmalig je kenteken in dan bieden wij van Wij Kopen Bussen u direct een goede prijs voor uw bedrijfswagen in Amsterdam. Dit bod dat wij als opkoper van bedrijfsauto aan u doen is meestal actuele marktwaarde van uw bestelbus.

  Uiteraard hangt dit natuurlijk ook volledig van de algehele staat af van uw bedrijfsauto.

  bedrijfsauto inruilen Wij Kopen Bussen

   Uw bedrijfsauto inruilen in Amsterdam

  Zoals u waarschijnlijk weet, is een bedrijfsauto of bestelbus inruilen gemakkelijk, maar in 90% van de gevallen niet het allervoordeligst voor u als ondernemer in Amsterdam. U levert namelijk flink in op de korting die u zou kunnen krijgen als u de nieuwe bedrijfsbus zonder inruil zou kopen.

  Ook de marge wat betreft onderhandelen zit in de inruilwaarde inbegrepen. De dealer in Amsterdam doet u zogezegd een gunst door de bedrijfsauto inkoop te regelen. Deze moet vervolgens weer kosten maken om de bedrijfswagen op te knappen en te voorzien van een beurt en APK, want geen enkele dealer in Amsterdam  levert een tweedehands bedrijfswagen zonder garantie. Ondernemers maken prijsafspraken voor de lange termijn op een aantal nieuwe bedrijfsauto’s en worden daarom niet vaak los verkocht.

  Mede daardoor is een tweedehands bedrijfsauto of bestelbus niet makkelijk te verkopen in Amsterdam en zijn de winstmarges klein. Hoe gunstig en voordelig het ook klinkt, de prijs van gemak is aan het einde van de streep hoger dan gedacht. Een bedrijfsauto verkopen in Amsterdam  doe je daarom simpel en snel vaak al binnen 2 uur bij www.wijkopenbussen.nl!!

  Bedrijfsauto verkopen naar waarde in Amsterdam

  Bij Wijkopenbussen.nl weten we alles over bedrijfsauto inkoop. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de jaarlijkse waardevermindering van deze bestelbussen en kunnen deze bijzonder nauwkeurig inschatten.

  Ondernemers en particulieren die hun bedrijfsauto verkopen via Wijkopenbussen.nl doen dit door uw bedrijfsauto online aan te melden in Amsterdam. Zo krijgen zij een bod voor hun bedrijfsauto of bestelbus, en besluiten vervolgens om een afspraak te maken voor een taxatie op 1 van de locatie’s van Wij Kopen Bussen.

  Voor de drukke ondernemers en particilieren in Amsterdam  zijn wij ook op zaterdag geopend, en op werkdagen tot 22:00 na 18:00 alleen op afspraak u kunt dan ook binnen 24 uur terecht voor de bedrijfsauto taxatie. Tijdens de RDW erkende taxatie wordt de auto volledig gekeurd, van boven tot onder.
  Vervolgens komt de taxateur in Amsterdam  met een bod op uw bedrijfsauto, waarvoor deze direct verkocht kan worden.

  Inclusief RDW Vrijwaring en het geld wordt direct op de rekening gestort of indien gewenst contant aan u uitgekeerd. Zo kun je direct door naar de bedrijfsauto dealer in Amsterdam voor een nieuwe bestelauto.

  Gratis uw bestelbus verkopen in Amsterdam

  Bij een gezonde onderneming in Amsterdam hoort een gezond wagenpark. Ondernemers kiezen er daarom voor om eens in de zoveel tijd hun wagenpark te vernieuwen.

  Kosten en baten analyses worden gemaakt, ook op het gebied van onderhoud bedrijfsauto en bestelbussen.

  De jaarlijkse APK en onderhoudsbeurten kosten ieder jaar steeds meer ,in Amsterdam dus wordt het tijd om een nieuwe bedrijfsauto te kopen.

  U kunt uw oude bedrijfsauto welke niet echt meer interessant is voor andere ondernemers in Amsterdam omdat die ook niet zitten te wachten op hoge onderhoudskosten.
  U kunt uw bedrijfsauto altijd aanbieden aan Wij Kopen Bussen in Amsterdam.

  Wij verkopen de oude bedrijfsauto meestal aan het buitenland waar ze niet zulke hoge eisen stellen aan het wagenpark.

  Alle typen bedrijfsauto’s verkopen in Amsterdam

  Wij werken samen met partners die geïnteresseerd zijn in alle soorten bedrijfsauto. Is uw bedrijfsauto een, bedrijfsauto, bus of bestelbus of een groter voertuig? Ongeacht merk, type, bouwjaar kunt u bij ons terecht.Ook als de conditie van de auto niet zo best meer is. Ook een afgekeurde bedrijfsauto verkopen is mogelijk.

  Bedrijfsauto verkopen binnen 30 minuten reactie

  U kunt zeven dagen in de week bij ons terecht voor de verkoop van de bedrijfsauto. U hoeft daarvoor dus zelf niet op zoek naar een inkoper, een transportbedrijf en/of een bedrijfsauto veilingsite. Vul dus snel uw kenteken in bovenaan de pagina en krijg van Wij Kopen Bussen een goed bod op uw bedrijfsauto!!

  Bus verkopen in Amsterdam

  Voor veel ondernemers is de bedrijfsauto het hart van de onderneming. Zonder de bus kan men geen kant op. Klanten kunnen niet bezocht worden of werk kan niet verricht worden. Zeker in het geval van bestelbusjes, voor zowel grote als kleine ondernemingen in Amsterdam.

  Een bestelbus die stil valt of niet meer betrouwbaar is betekent maar één ding: bestelbus verkopen. Maar, wat is jouw bestelbus eigenlijk waard in Amsterdam? Na de aanschaf (nieuw of gebruikt) is het lastig om de waarde ontwikkeling te volgen. De bestelbus afschrijving verloopt anders dan die van een personenwagen. Betrouwbaarheid is bij de bestelbus verkoop gerelateerd aan de kilometerstand en het onderhoud.

  Ook het aantal chauffeurs van bestelbusjes telt hierin mee. Een bestelbus verkopen in Amsterdam waar verschillende (jonge) koeriers in hebben gereden is daarmee moeilijker dan de bestelbus verkoop van een ZZP’er. De bestelbus waarde is daarmee lastig in te schatten voor onze kenteken check.

  Voor de exacte verkoopwaarde van je bedrijfswagen in Amsterdam, én om hem direct te verkopen ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen in Nederland! Met meer dan 250.000 verkochte (bedrijfs)wagens, bestelbusjes en personenwagens dat de bedrijfswagen verkoop bij Wijkopenbussen.nl gesmeerd verloopt!

  bedrijfsauto inkoop in Amsterdam

  Het grote aantal advertenties op internet, zowel op auto verkoop marktplaatsen, websites en zoekmachines verraadt de populariteit van de bedrijfswagen inkoop vandaag de dag. Het opkopen bedrijfswagen is lucratief voor veel autohandelaren, vanwege de grote marges in de export.

  Nederlandse occasions staan internationaal hoog aangeschreven. Onder meer vanwege het goede onderhoud en de mate waarin men zuinig is op de (bedrijfs)auto’s in Nederland. Daarnaast is het restbedrag BPM aftrekbaar bij export via de RDW. Afhankelijk van de afschrijving van een bestelbus kan er na 3 jaar soms nog wel tot 50% van de BPM worden teruggevraagd! Bovenop de afwisselende prijzen die autohandelaren geven voelen veel bestelbus eigenaren zich vaak op een goedkoper manier aan de kant gezet.

  Wijkopenbussen maakt het proces inzichtelijk, toegankelijk en transparant. Binnen 24 uur is de bedrijfswagen voor een eerlijke verkoopprijs verkocht in Amsterdam! Inclusief afmelding en RDW vrijwaringsbewijs, dat voor de administratie ook nog eens per e-mail wordt opgestuurd. Dat is nog eens zaken doen!

  Bedrijfsauto met grijs kenteken verkopen in Amsterdam

  Als je als ondernemer een bestelbus of een bedrijfsauto met een grijs kenteken bezit, heb je belastingvoordeel. Fijn, totdat je jouw bedrijfsauto verkopen wil. Als je rijdt met een grijs kenteken betekent het dat je geen BPM hoeft te betalen bij aanschaf.

  Maar als je de bedrijfsbus verkopen wilt binnen 5 jaar aan een particulier dan moet je alsnog het BPM betalen in Amsterdam. Het verkopen van een bestelbus aan een particulier of privé lijkt lucratief, maar met het betalen van het BPM ben je niet voordelig uit. Wil je binnen 5 jaar toch echt van je tweedehands bedrijfsauto af in Amsterdam, maar wil je niet het BPM betalen?

  Een optie is om de wagen te verkopen aan een mede-ondernemer die voldoet aan de BPM vrijstelling voorwaarden. Dit wordt de doorschuifregeling genoemd. De doorschuifregeling zorgt ervoor dat er niet onnodig BPM over bedrijfsauto’s door ondernemers betaald hoeft te worden in Amsterdam.

  Je moet de Belastingdienst op de hoogte stellen van de verkoop. Veel papierwerk dus. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over papierwerk en de tijd die erin gaat zitten bij Wijkopenautos.nl. Wij geven jou een eerlijke prijs voor jouw bedrijfsbus én regelen gratis al de administratie.

  Bedrijfsauto opkopers in Amsterdam

  Verspreid over heel Nederland dus ook in Amsterdam vind je verschillende bedrijfsauto opkopers. De waarde van je bedrijfsauto is bij iedere opkoper dan ook volledig anders!

  Opkopers verkopen deze bedrijfsauto dan weer door naar het buitenland, voor de export waar ze bijvoorbeeld in Afrika nog jarenlang door kunnen. Op deze manier maken bedrijfsauto opkopers flinke winst door de bestelbusjes per bulk te verkopen. De variërende prijzen maken het voor veel ondernemers onduidelijk wat hun bestelbus of bedrijfsauto waard is. Daarom doet Wijkopenbussen het anders.

  In tegenstelling tot alle opkopers, geeft Wijkopenbussen dezelfde prijs in iedere vestiging. Dat is niet alleen eerlijker, onze prijzen zijn mede gebaseerd op de verkoop van 250.000 andere auto’s in Amsterdam .

  Zowel personenwagens, bedrijfsauto, bestelbussen. Iedere auto wordt door ons gekocht in Amsterdam! Voor de juiste marktwaarde, oftewel de bedrijfsauto verkoopprijs.

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo? Hoe kunnen wij u helpen